نخود عمده کرمانشاه را نباید با هیچ دارویی همزمان مصرف نمود

یکی دیگر از خواص نخود و به طور کلی حبوبات ثابت نگه داشتن درصد قند خون است.

شاخص گلیسمی آنها 28 است و این یکی از دلایلی است که مصرف آنها باعث افزایش درصد قند خون نمی شود.

نخود عمده کرمانشاه را می توان در انواع غذاها مورد استفاده قرار داد و کیفیت خوبی دارد.

بر اساس برخی تحقیقات، خوردن منظم نخود به پیشگیری از دیابت نوع 2 کمک می کند.

همانطور که دیدیم، این نخود سرشار از فیبر است، موادی که می توانند جذب قند در خون را کاهش دهند.

این خاصیت به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک می کند.

چاقی یک عامل خطر مهم برای بیماری های مزمن مرتبط با رژیم غذایی مانند دیابت نوع 2، بیماری قلبی عروقی و فشار خون بالا و غیره است.

نخود

بر اساس گزارش مرکز کنترل بیماری ها، بیش از 29 میلیون نفر در ایالات متحده به دیابت نوع 2 مبتلا هستند.

تعدادی دیگر از ترکیبات زیست فعال در رژیم غذایی مانند لیکوپن، بیوکانین A و ساپونین ها، که در مطالعات نشان داده است.

خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان ها را کاهش می دهند، نیز در نخود و هوموس وجود دارند.

مطالعه ای که در دانشگاه هوارد در واشنگتن انجام شد نشان داد که مصرف نخود با کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها مرتبط است.

خواص سیر کننده

وجود فیبرها و کربوهیدرات های پیچیده قندها را در سطح کافی نگه می دارد.

فیبر به ویژه حس سیری را افزایش می دهد و از دریافت کالری اضافی در طول روز جلوگیری می کند.

مطالعات نشان می دهد که این حبوبات می توانند به کاهش چربی بدن و در نتیجه کاهش وزن کمک کنند.

شیوع دیابت در 25 سال گذشته 120 درصد افزایش یافته است و پیش بینی می شود که از 382 میلیون بزرگسال در سال 2013 به 592 میلیون تا سال 2035 در سراسر جهان افزایش یابد.

بسیاری از مطالعات مشاهده ای مصرف حبوبات را با کاهش وزن و کاهش بیماری های مزمن مانند دیابت در جمعیت ها مرتبط دانسته اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *