قیمت سیر سیاه در اصفهان

سیر سیاه مصرف زیادی در صنعت غذا و بازرگانی دارد به همین دلیل خرید و فروش سیر سیاه و قیمت سیر سیاه مناسب برای صادرکنندگان و خریداران عمده از اهمیت بالایی برخوردار است. از مهم ترین انواع سیر سیاه که مصرف بسیار بالایی دارد می توان به سیر سیاه تند و سیر سیاه معمولی اشاره کرد. یکی از پر مصرف‌ترین انواع سیر سیاه سیر سیاه دودی است که دارای مصارف گسترده ای می باشد و از در دسترس ترین انواع سیر به شمار می رود. یکی از مهم ترین دلایل خرید و فروش انواع سیر سیاه این است که این محصولات دارای قیمت بسیار مناسبی هستند، چراکه خرید و فروش سیر سیاه دارای چندین روش بسیار متفاوت برای تولید و برداشت است، در حالی که اگر سیر سیاه را در ظرف‌های بزرگ تر برای مدت بسیار طولانی نگهداری کنند، می تواند تا مدت‌های طولانی در دمای معمولی نیز باقی بماند. به طور کلی سیر سیاه به سه روش سنتی و صنعتی قابل تولید و عرضه به خریداران عمده است. استفاده از سیر سیاه به صورت سنتی بدین صورت است که در ابتدا سیر سیاه را با حرارت بسیار ملایم و در دمای بالای 250 درجه به مدت 6 ساعت می ریزند، پس از آن سیر سیاه را داخل یک هاون بزرگ و یا یک هاون پر از ریگ مذاب می ریزند. قیمت سیر سیاه از مهم ترین انواع سیر که مصرف بسیار بالایی دارد می توان به سیر سفید اشاره کرد که سیر آن به صورت کاملا طبیعی رشد می کند، اما نوع سیر سیاه به دلیل کیفیت بالا و کشت این سیر به راحتی در بازار یافت نمی شود. تاجران و فروشندگان سیر سیاه معمولا ترجیح می دهند تا از فروشندگان معتبر فروش خود را دریافت کنند. به همین دلیل از مراکز خرید عمده سیر در بازار بزرگ کشاورزی اینترنتی می توان سفارش خرید را انجام داد. از این رو مرکز پخش و فروش انواع سیر سیاه در سراسر کشور و به ویژه شهر های بزرگ راه اندازی شده است. انواع سیر سیاه برای صادرات بسیار مناسب هستند و در صورت خرید عمده به خوبی فروش می رود. از انواع سیر سیاه که امروزه در بازار کشاورزی خرید و فروش می شود، می توان به سیر سیاه پاکستانی، سیر سیاه هندی، سیر سیاه لبنانی، سیر سیاه روسی و سیر سیاه فرانسوی اشاره کرد.فروش سیر سیاه در حال حاضر فروش سیر سیاه به صورت حضوری و آنلاین انجام می شود که روش آنلاین تا حد زیادی در زمان و هزینه های شما صرفه جویی خواهد کرد. در نظر داشته باشید که حجم فروش سیر سیاه در تمام طول سال یکسان نمی باشد و مولفه های متعددی از جمله میزان تولید سالانه، قیمت سیر سیاه، کیفیت و منطقه تولید به صورت مستقیم بر روی بازار فروش سیر سیاه تاثیر دارند. اما به صورت کلی با توجه به خواص متعدد این محصول، می توان گفت که بازار فروش سیر سیاه از رونق بالایی برخوردار می باشد. باسکول به عنوان بزرگترین مرجع خرید و فروش عمده ایران، این امکان را در اختیار خریداران و فروشندگان قرار داده است تا بدون دخالت واسطه های متعدد با یکدیگر به صورت مستقیم ارتباط برقرار کرده و نسبت به خرید یا فروش محصول مورد نظر خود اقدام کنند.

قیمت سیر سیاه در اصفهان

سیر سیاه در اصفهان

 سیر سیاه در اصفهان قبل از خرید سیر سیاه در مورد آن اطلاعات مفیدی کسب کنید: سیر سیاه از تخمیر سیر معمولی به دست می آید. بعد از تخمیر سیر حالت ژله ای پیدا می کند، مزه بد آن از بین می رود و کمی شیرین می شود و رنگ حبه های سیر نیز سیاه می شود. سیر سیاه خیلی راحت تر از سیر معمولی خورده می شود چون بو و مزه تند سیر معمولی را ندارد؛ به علاوه سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر خواص درمانی و ضد اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر معمولی دارد. قبل از خرید سیر سیاه در مورد آن اطلاعات مفیدی کسب کنید.سیر سیاه از تخمیر سیر معمولی به دست می آید. بعد از تخمیر سیر حالت ژله ای پیدا می کند، مزه بد آن از بین می رود و کمی شیرین می شود و رنگ حبه های سیر نیز سیاه می شود. سیر سیاه خیلی راحت تر از سیر معمولی خورده می شود چون بو و مزه تند سیر معمولی را ندارد؛ به علاوه سیر سیاه 4 تا 5 برابر خواص درمانی و ضد اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر معمولی دارد. سیر سیاه خواص بی نظیر و شگفت انگیزی دارد.سیر سیاه خواص ضد سرطانی قوی دارد که به خاطر مواد آنتی اکسیدان زیاد آن است. سایر خواص سیر سیاه عبارت است از:پیشگیری از سرطان کمک به درمان سرطان لاغری و چربی سوزی کاهش چربی های مضر خون پیشگیری از گرفتگی عروق و رگ ها محافظت از قلب کنترل قند خون پیشگیری از دیابت بهبود دیابت و کاهش عوارض آن کاهش آلرژی و حساسیت کاهش التهاب نقاط مختلف بدن می شود.سیر سیاه باید از تخمیر سیر تازه و ارگانیک و سالم به دست آمده باشد. تخمیر سیرهای کهنه و مانده یا در حال خراب شدن برای به دست آوردن سیر سیاه کیفیت محصول را پایین می آورد.2- فرآیند تخمیر سیر باید با روش های علمی و مطابق تحقیقات انجام شده باشد. زمان تخمیر مناسب برای سیر سیاه حداقل 40 روز است و بهترین دمای تخمیر 70 درجه سانتی گراد است در طول تخمیر رطوبت هوا باید بین 80 تا 90 درصد باشد. بالا رفتن بیش از حد دما باعث خشک شدن سیر سیاه و سخت شدن جویدن و خوردن آن و همچنین شیرین نشدن آن می شود. کم بودن روزهای تخمیر هم می تواند باعث شود خواص درمانی سیر سیاه کمتر از حالت تخمیر کامل شود. بنابراین باید سیر سیاه را از جایی تهیه کنیم که مطمئن هستیم فرآیند تخمیر به درستی و طبق روش های علمی انجام شده است. 3- باید تاریخ انقضای سیر سیاه مناسب باشد. سیر سیاه در دمای اتاق 2 تا 3 ماه بعد از تولید دوام می آورد و بعد از آن فاسد می شود یا کپک می زند. اما اگر در فریزر نگهداری شود می تواند تا یک سال سالم باقی بماند. بنابراین باید سیر سیاه را از جایی بخریم که از تاریخ انقضای آن مطمئن باشیم و بدانیم که سیر سیاه قبل از خرید در فریزر نگهداری میشده و فرصت کافی برای مصرف داشته باشیم. محصولات سیر سیاه که معمولا مدت زیادی در دست فروشنده های واسط در دمای اتاق نگهداری شده اند احتمالا یا سریع تر فاسد می شوند یا مواد نگهدارنده دارند که در مورد مصرف آن ها باید احتیاط کنید. برای اینکه از فواید و مزایای سیر سیاه بهره مند شوید باید آن را به صورت مستمر و روزانه مصرف کنید. اثرات مثبت مصرف سیر سیاه معمولا بعد از یک تا سه ماه ظاهر خواهد شد. مصرف موقت و گاه و بی گاه هر چند مفید است اما باعث کاهش اثرات مثبت سیر سیاه می شود حداقل مصرف سیر سیاه در روز باید بین 0.6 تا 1.2 گرم باشد. یعنی مصرف روزانه تقریبی نصف حبه سیر سیاه درشت تا یک حبه درشت کامل کافیست. برای حبه های کوچک باید بیشتر مصرف شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *