شکر قهوه ایی می تواند میزان سلول مرده مغز را زنده کند

تفاوت های آشپزی – گاهی اوقات، این قندها را می توان به جای هم استفاده کرد.

ما می‌بینیم که کافی‌شاپ‌های شهرهایمان، کیسه‌هایی از شکر قهوه‌ای و سفید را برای قرار دادن در نوشیدنی‌هایمان نگه می‌دارند.

با این حال، برای محصولات حرفه ای پخته شده، این قندها ممکن است تفاوتی در رنگ، بافت و حتی طعم کلی محصول نهایی ایجاد کنند.

شکر قهوه ای به دلیل داشتن ملاس باعث تولید محصولات پخته شده نرم و متراکم می شود.

نبات زعفرانی خورده را می توان در بسیاری از کافی شاپها یافت و مورد استفاده قرار داد.

با این حال، اگر محصولات پخته شده قند قهوه ای دیابت نوع 2 و مزایای بالقوه آن را در نظر بگیرند، ممکن است هیچ مزیتی برای سلامتی وجود نداشته باشد.

شکر قهوه ای و شکر سفید هر دو از ساکارز تشکیل شده اند.

شاخص گلیسمی غذا معیاری را نشان می دهد که مصرف برخی مواد غذایی تا چه حد باعث افزایش سطح قند خون می شود. این محدوده بین 0-100 قرار دارد.

شاخص گلیسمی شکر قهوه ای 65 است که در سمت بالاتر است.

این بدان معناست که داشتن شکر قهوه ای منجر به افزایش سطح گلوکز نیز می شود.

1 قاشق چایخوری یا 4.6 گرم شکر قهوه ای باید 4.5 گرم کربوهیدرات و 4.5 گرم شکر داشته باشد.

شکر

این می تواند منجر به جهش کامل در سطوح شود. تمام کالری موجود در شکر قهوه ای نیز از کربوهیدرات ها تامین می شود.

از آنجایی که هیچ فیبری در شکر قهوه ای وجود ندارد، سنبله آنی و سریع خواهد بود.

شکر قهوه ای برای دیابتی ها اگر مکررا و در مقادیر زیاد مصرف شود، ممکن است ایده خوبی نباشد.

شکر سفید و قهوه ای هر دو از یک محصول نیشکر تولید می شوند که باعث می شود خواص آنها مشابه باشد.

شکر قهوه ای، شکر سفید + ملاس است که به تیره شدن رنگ آن کمک می کند و ارزش غذایی آن را افزایش می دهد. سطوح بالاتری از کلسیم، آهن و پتاسیم در شکر قهوه ای مشاهده می شود.

با این حال، مقادیر تقریباً ناچیز هستند.

حتی از نظر کالری، اگرچه شکر قهوه ای کالری کمتری دارد، تفاوت چندانی ندارد.

در حالی که در نظر گرفتن هر چیزی که برای یک فرد مبتلا به دیابت باید بخورد، دانستن مشخصات تغذیه ای آن و اینکه چگونه مواد ممکن است بر بدن تأثیر بگذارد.

تفاوت زیادی در تصمیم گیری در مورد گنجاندن یا نبودن آن در برنامه غذایی ایجاد می کند.

به طور مشابه، بسیاری از مردم معتقدند که شکر قهوه ای جایگزین سالم تری است و می تواند به طور منظم به عنوان جایگزینی برای شکر سفید استفاده شود. با این حال، در اینجا مشخصات تغذیه ای شکر قهوه ای آمده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *