طعم و رنگ عسل طبیعی سرعین با افزایش تخمیر سطح اسید، تغییر می کند. عسلی که در کندو است می تواند به راحتی رطوبت هوا را جذب کند.
در بسیاری از مناطقی که رطوبت بالایی دارند، تولید عسل کم آب بسیار مشکل است. عسل خامی که رطوبت آن 14 درصد یا کمتر باشد، از نظر بسیاری از مردم به عنوان عسل باکیفیت شناخته می شود.
شما به راحتی می توانید سطح نسبی آب در دو شیشه مختلف عسل را قضاوت کنید. دو ظرف در بسته که از منابع مختلف هستند بردارید، آنها را وارونه کنید و در حین بالا آمدن به حباب ها نگاه کنید.
حبابها در عسلی که آب بیشتری دارد، سریعتر بلند میشوند. فقط مطمئن شوید که دمای هر دو شیشه هنگام انجام این آزمایش یکسان باشد.
بسیاری از مردم فواید سلامتی عسل با گرده گل را نمی دانند. عسل بدون فیلتر یا خام ممکن است جذاب به نظر برسد، اما حاوی بسیاری از مواد طبیعی است که برای شما مفید است.
دفعه بعد که قصد خرید عسل با کیفیت خوب را دارید، به یاد داشته باشید که برچسب آن را بخوانید تا مطمئن شوید که واقعاً عسل میخرید و نه محصولی با طعم عسل.
عسل مایع شیرینی است که توسط زنبورهای عسل با استفاده از شهد گل ساخته می شود. هزاران سال است که مردم سراسر جهان از فواید عسل برای سلامتی استقبال کرده اند.
عسل به صورت خام یا پاستوریزه و در انواع رنگ ها موجود است. به طور متوسط، حاوی حدود 80٪ قند منبع قابل اعتماد است. مردم عسل را از کندو خارج می کنند و مستقیماً آن را بطری می کنند، بنابراین ممکن است حاوی مقدار کمی مخمر، موم و گرده نیز باشد.
برخی از مطالعات منبع معتبر دریافته اند که مصرف عسل خام ممکن است به آلرژی های فصلی کمک کند و برخی دیگر به این نتیجه رسیده اند که عسل می تواند به بهبود زخم ها کمک کند.
کاربردهای متعدد عسل، از جمله خواص تغذیهای آن و برخی خطرات را که باید در نظر گرفته شود، فراوان است البته علم مدرن در حال یافتن شواهدی برای حمایت از بسیاری از کاربردهای عالی عسل است.