کشمش آفتابی ملایر حتما باید به صورت سبز میل شود

کشمش معمولی به طور کلی به عنوان کشمش سیاه شناخته می شود و رایج ترین نوع انگور خشک است.

به طور معمول از انگور تامپسون بدون هسته که به مدت سه هفته روی کاغذ خشک شده است تهیه می شود.

کشمش آفتابی ملایر طعمی بی نظیر و درجه یک دارد.

همچنین می توان آن را از انگور با هر رنگ پوستی تهیه کرد.

کشمش در طی فرآیند خشک شدن قهوه ای تا سیاه می شود، بافت شیرین و چسبناکی دارند.

آنها ممکن است هر از گاهی از داخل خیس شوند.

با این حال، اگر بیش از حد خشک شوند، می توانند بافت شنی داشته باشند.

مویز زانتی کشمش تیره با طعمی مشخص و تند است. عرض آنها فقط حدود 1 سانتی متر است.

نام این کشمش از یک نوع انگور قدیمی گرفته شده است.

آنها همچنین به عنوان مویز شناخته می شوند و اغلب در ترکیب با سایر کشمش ها در میوه های خشک مخلوط استفاده می شوند.

کشمش آفتابی ملایر

کشمش

تاریخچه سلاطین به فرهنگ مغول باز می گردد.

این کشمش با انگور سبز ترکی و در موارد نادر با انگور بدون هسته تامسون تهیه می شود.

سلطان ها رنگ طلایی دارند که گاهی شبیه زردآلو می شود.

به دلیل رنگی که دارند به کشمش طلایی نیز معروف هستند.

کشمش طلایی به دلیل نقشی که در تنظیم سطح قند خون دارد برای افراد مبتلا به دیابت ایده آل است.

کشمش قرمز

کشمش قرمز یکی از لذیذترین انگورهاست.

برای تهیه این کشمش ها از انگورهای بدون هسته قرمز شعله ای سایز بزرگتر استفاده می شود.

این انگورهای لذیذ به تنهایی یا به عنوان افزودنی به هر دسری خوشمزه هستند.

آنها تیره، گوشتی، چاق و خوشمزه هستند.

این انگور با مدیریت سطح قند خون در بدن، خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

به دلیل محتوای کلسیم، کشمش قرمز برای سلامت دندان و استخوان مفید است

. آنها همچنین به بهبود بینایی کمک می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *