زیتون درد را کاهش می دهند
آنها حاوی ترکیبی به نام اولئوکانتال هستند که طبق تحقیقات علمی، دارای خواص ضد التهابی قوی است که عملکرد ایبوپروفن را تقلید می کند.
زیتون پرورده شمالی به دلیل طعم بی نظیری که دارد، مورد استفاده افراد می باشد.
مطالعات نشان می دهد که روغن زیتون به طور طبیعی درد ناشی از بیماری های التهابی مزمن را کاهش می دهد.
زخم ها
خواص ضد میکروبی زیتون و روغن ممکن است به مبارزه با باکتری هایی که باعث زخم معده می شوند کمک کند.
این چیزی است که توسط یک آزمایش آزمایشگاهی در سال 2007 نشان داده شد.
مطالعات همچنین نشان داده اند که اولئوروپئین فعالیت ضد ویروسی قابل توجهی در برابر ویروس سنسیشیال تنفسی و ویروس پارا آنفلوآنزا نوع 3 از خود نشان می دهد.
زیتون: خواص، فواید، ارزش غذایی
انواع مختلفی از زیتون وجود دارد، فقط فکر کنید که تنها در ایتالیا حدود 400 زیتون وجود دارد.
محصولات به طور کلی به محصولات زیتون برای روغن یا محصولاتی که مستقیماً برای غذا در نظر گرفته می شوند تقسیم می شوند.
این بستگی به اندازه، سهولت برداشت، انتشار و عملکرد روغن دارد.
ایتالیا کشوری است که بیشترین تعداد گونه ها را دارد. عموماً اینها به روشی متنوع در سطح منطقه ای وجود دارند، به استثنای برخی استثناها که برخی از گونه ها را در سطح ملی گسترده می بینند.
زیتون میوه درخت زیتون (Olea europaea L.) است، درختی با عمر طولانی، که در ایتالیا و کشورهای هم مرز با حوزه دریای مدیترانه بسیار رایج است.
زیتون – که از نظر گیاه شناسی دروپه است (مانند گیلاس، هلو، بادام و پسته) – سرشار از ویتامین E و سایر آنتی اکسیدان های قوی است.
چندین مطالعه نشان می دهد که زیتون برای قلب مفید است و ممکن است از پوکی استخوان و سرطان محافظت کند.
وزن یک زیتون متوسط حدود 3-5 گرم 1 است و – در مقایسه با اکثر میوه های تازه – با محتوای بالای چربی (11-15٪) و ویتامین E مشخص می شود.
از تولید توسط صنعت روغن جذب می شود، برای تولید روغن زیتون و روغن زیتون کنسانتره ای از بخش محلول در چربی میوه است و با محتوای بالای اسید اولئیک، نوعی اسید چرب تک غیراشباع، مشخص می شود.