بنابراین از سال چهارم به بعد میوه خشک می تواند جایگزین بسیار خوبی برای تنقلات صنعتی و بسته بندی شود.
میوه خشک طبیعی، آسیاب شده یا قابل پخش را می توان به روش های مختلف و در هر وعده غذایی مصرف کرد.
به عنوان مثال، در وعده صبحانه، گردو و بادام می توانند فنجان سنتی شیر داغ و کاکائو یا ماست طبیعی را غنی کنند.
حتی آب نبات ها را می توان با میوه های خشک کم آبی جایگزین کرد.
میوه خشک امروز را می توان از مراکز فروش مختلف خریداری و مورد استفاده قرار داد.
فندق، پسته و بادام هندی می توانند به قهرمان میان وعده های کودکان تبدیل شوند.
مصرف کامل، شاید همراه با مقداری شکلات خوب، یا خرد شده، می تواند به مواد خوشمزه ای تبدیل شود که برای غنی سازی مخلوط کیک ها و بیسکویت های خانگی مفید است.
میوه های خشک را می توان در خامه به عنوان یک ماده اضافی در خمیر حبوبات یا توفو استفاده کرد، در حالی که دانه های آسیاب شده و میوه های خشک می توانند طعم دهنده خوبی برای سالاد باشند.
فندق: فندق، مانند بادام، در بسیاری از فرمت ها در بازار یافت می شود و جزء اساسی بسیاری از دستور العمل های سنتی، به ویژه به صورت برشته شده و پوست کنده است.
فندق سرشار از ویتامین E است، ویتامینی با خاصیت آنتی اکسیدانی که مصرف رژیم غذایی آن به محافظت از سلول ها در برابر استرس اکسیداتیو کمک می کند.
فندق همچنین منبع فسفر، کلسیم و روی است که به حفظ سلامت استخوان ها و دندان ها کمک می کند.
آجیل: گردو میوه خشک است، به طوری که اصطلاح گردو اغلب در اصطلاح رایج برای تعریف هر نوع میوه خشک محصور در یک پوسته چوبی استفاده می شود.
گردو میوه درخت گردو Juglans regia است که در اصل آسیایی است، اما اکنون در بسیاری از مناطق جهان گسترده شده است.
گردو، در میان میوه های خشک، آنهایی هستند که دارای بالاترین میزان اسیدهای چرب امگا 3، به ویژه آلفا لینولنیک اسید از کل کلاس امگا 3 هستند.
این یک اسید چرب ضروری است، به این معنی که بدن ما قادر به تولید آن به تنهایی نیست، اما لزوما باید آن را از غذا “استخراج” کند و دریافت آن به عادی سازی سطح کلسترول خون کمک می کند.
به همین دلیل است که مصرف گردو به کسانی که تمایل به کلسترول بالا دارند توصیه می شود.