احتمالاً با سیر تازه، بویژه بو و طعم قوی آن، به خوبی آشنا هستید. آیا تا به حال در مورد سیر سیاه چیزی شنیده اید؟
سیر سیاه همان سیر خام تازه است که با استفاده از حرارت کم و رطوبت حدود 70 درصد در فرآیندی به نام واکنش میلارد با گذشت زمان تغییر می کند. در طی این فرآیند، رنگ حبه ها به تدریج تیره تر می شود و در پایان فرآیند به رنگ سیاه جوهری در می آید. این فرآیند حرارت دادن باعث واکنش روی سیرها می شود و بافت و طعم سیر نیز تغییر می کند. این سیر نرم تر، جویدنی تر و شیرین تر از سیر خام معمولی است.
اگرچه سیر سیاه به اندازه سیر خام تازه رایج نیست، اما فروشگاه ما در اهواز با فروش سیر سیاه، به یک گزینه عالی برای خرید این محصول مقوی برای شما تبدیل شده است.
سیر سیاه در اهواز
در حالی که به نظر میرسد سیر سیاه یک پدیده اخیر است، قرنهاست که وجود داشته و مورد استفاده قرار میگیرد. منشأ آن نامشخص است، اما قبل از تبدیل شدن به جریان اصلی در ایالات متحده، در آسیا شروع شد. یکی از دلایل محبوبیت آن این است که سیر سیاه، مانند سیر خام تازه، دارای آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی کلیدی است که می تواند به بهبود سلامت شما و جلوگیری از مشکلات جدی مرتبط با سلامتی کمک کند.
فواید سلامتی
در حالی که سیر سیاه دارای ترکیب فعال آلیسین کمتری نسبت به همتای خام تازه خود است، اما دارای غلظت بیشتری از بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید است.
کنترل قند خون
مانند سیر خام تازه، سیر سیاه می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. کاهش قند خون بالا به جلوگیری از مشکلات جدی سلامتی مانند علائم دیابت، اختلال عملکرد کلیه و موارد دیگر کمک می کند. سطوح بالای آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه نیز ممکن است به جلوگیری از عوارض مرتبط با دیابت کمک کند.
محافظت از قلب
سیر خام تازه به دلیل توانایی آن در کمک به بهبود سلامت قلب شناخته شده است. سیر سیاه ممکن است همان اثرات محافظتی را داشته باشدو همچنین می تواند به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک کند که به نوبه خود خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد.
با برخی از سرطان ها مبارزه می کند
بسیاری از مطالعات نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند . یک مطالعه نشان داد که سیر سیاه سبب کاهش رشد سلول های سرطانی روده بزرگ می شود. ترکیبات موجود در سیر سیاه کهنه شده همچنین می تواند رادیکال های آزاد در بدن را مسدود کند. این خاصیت آسیب سلولی را کاهش می دهد و می تواند به محدود کردن رشد و گسترش بالقوه سلول های سرطانی در بدن کمک کند.
سلامت مغز
سیر سیاه با آنتی اکسیدان های خود می تواند به کاهش التهاب در بدن و پیشگیری از بیماری های شناختی مانند بیماری آلزایمر و پارکینسون کمک کند . همچنین ممکن است سبب بهبود حافظه و سایر بخشهای عملکرد شناختی نیز شود.
افزایش ایمنی
با کاهش التهاب، آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کنند . آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می شود جلوگیری می کنند. سیستم ایمنی سالم به این معنی است که بدن شما قادر به مبارزه موثرتر با عفونت ها و باکتری ها است.
سلامت کبد
سیر سیاه ممکن است در بهبود سلامت کبد شما موثر باشد. برخی تحقیقات نشان می دهد که این غذا می تواند به کاهش نشانگرهای آسیب کبدی به دنبال آسیب کبدی، کاهش رسوبات چربی در کبد و متعادل کردن مجدد اندازه سلول های کبد کمک کند.
در مقایسه با سیر معمولی، سیر سیاه مقدار کمتری آلیسین دارد، با این حال، سرشار از اسیدهای آمینه ، فیتونوترینت ها و آنتی اکسیدان ها است.
سیره سیاه برخلاف سیر سفید مزه تندی ندارد، طعم آن مانند میوه های خشک شیرین است. تقریبا هیچ بویی ندارد. به خصوص زمانی که پس از اتمام فرایند، در آفتاب خشک شود.
نحوه استفاده از سیر سیاه
بسته به وضعیت بدن شما، مصرف توصیه شده حدود 1 تا 3 حبه سیر سیاه در روز است اما ممکن است برای هر فرد متفاوت باشد. سیر سیاه به خودی خود یک دارو نیست، بنابراین هیچ اندازه گیری ثابتی وجود ندارد که باید برای مصرف سیر سیاه از آن پیروی کنید. سیر سیاه به عنوان یک ابر غذای انرژی زا در نظر گرفته می شود، بنابراین خوردن آن در صبح یا قبل از ورزش می تواند انرژی اضافی مورد نیاز را به شما بدهد.
خوردن مقدار زیادی سیر معمولی خام ممکن است باعث ایجاد ناراحتی در معده شما شود. علت این امر احتمالاً آلیسین است، یک جزء ضد میکروبی موجود در سیر که اثر استریل کنندگی روی روده دارد. سیر سیاه همچنین حاوی آلیسین است، اما همچنین دارای غلظت بالایی از S-Allylcysteine است. این ترکیب ثابت شده است که به بدن در جذب آلیسین کمک می کند و احتمال ناراحتی معده را به حداقل می رساند. بنابراین می توانید سیر سیاه را به صورت خام و بدون عوارض معده مصرف کنید.
در مجموع، خوردن سیر سیاه عوارض نسبتاً خطرناکی ندارد. فقط مطمئن شوید که در حد اعتدال غذا بخورید.
حداقل می رساند. بنابراین می توانید سیر سیاه را به صورت خام و بدون عوارض معده مصرف کنید.
در مجموع، خوردن سیر سیاه عوارض نسبتاً خطرناکی ندارد. فقط مطمئن شوید که در حد اعتدال غذا بخورید.
نحوه مصرف سیر سیاه
آن را خام بخورید
در ژاپن، بیشتر مردم سیر سیاه را همان طور که هست می خورند. سیر سیاه شیرین است و بوی نامطبوعی در دهان باقی نمی گذارد.
به عنوان روکش استفاده کنید
طعم شیرین جذاب سیر سیاه می تواند یک رویه اضافی برای آشپزی شما باشد. از پیتزا گرفته تا سالاد، تکههای سیر سیاه میتوانند آن لقمه را باطعم خاص خود جذاب تر کنند.
به عنوان چاشنی استفاده کنید
سیر سیاه را له کنید و با کره مخلوط کنید و به عنوان کره مرکب برای استیک استفاده کنید. همچنین می توانید سیر سیاه پوره شده را نیز در آشپزی بکار بگیرید
به عنوان مواد لازم برای دسر
به دلیل ماهیت شیرین سیر سیاه، برخی آشپزها از آن به عنوان ماده ای برای دسر استفاده می کنند. دستور العمل های دسر متعددی وجود دارد که شامل سیر سیاه میشود.