بادام زمینی که از خانواده حبوبات سرچشمه می گیرد، به نام Arachis hypogaea یا بادام زمینی نیز شناخته می شود.
آنها به دلایل متعددی رشد می کنند و دارای مقادیر زیادی از تغذیه، به ویژه پروتئین هستند.
افزایش تقاضا برای مواد غذایی غنی از پروتئین منجر به تولید و در دسترس بودن بیشتر اسپری بادام زمینی یا خمیر بادام زمینی شده است.
بادام زمینی به برآوردن نیازهای تغذیه ای کمک می کند و طعم خوبی دارد.
تولید بادام زمینی رکورد جهانی حدود 21 میلیون تن را به دست آورد و جایگاه اول را به خود اختصاص داد.
بادام خام ایرانی وقتی به کره تبدیل می شود، کمترین ضرر را برای بدن ایجاد می کند.
مدیر تحقیقات موسسه بادام زمینی، سامارا استرلینگ، بادام زمینی را به عنوان یک غذای فوق العاده اعلام کرده است زیرا تراکم غذایی بالایی را حتی در وعده های کوچک فراهم می کند.
پتانسیل تجاری بالا و کیفیت تغذیه ای کره بادام زمینی را در سطح جهانی محبوب کرده است.
رطوبت کم در بادام زمینی آن را به محصولی با ماندگاری طولانی مدت تبدیل می کند.
جای تعجب نیست که چرا مردم دوست دارند آن را در خانه های خود ذخیره کنند!
بادام زمینی به طور موثر قند و فشار خون و سطح کلسترول را حفظ می کند.
در نتیجه خطر مرگ و میر را کاهش می دهد و خطر حمله قلبی را کاهش می دهد.
بادام زمینی شکل خامه ای و آسیاب شده بادام زمینی است که پس از برشته کردن خشک به دست می آید.
حدود 90٪ کره بادام زمینی از بادام زمینی تشکیل شده است، در حالی که بقیه 10٪ حاوی روغن گیاهی، نمک، دکستروز و شربت ذرت برای بهبود طعم و لطافت است.
بادام زمینی که دارای مواد مغذی است، در سراسر جهان مصرف می شود.
همچنین به دلیل کالری کم و حفظ پروتئین بالا، جایگزینی برای شیر است. مردم آن را با ساندویچ، سالاد، بیسکویت و بسیاری از غذاهای دیگر می خورند.
از نظر تاریخی، مردم در دهه 1880 کره بادام زمینی را در کانادا و ایالات متحده تولید کردند.
از دهه 1940 این یک رژیم غذایی اصلی آمریکایی ها بوده است.
تا دهه 1920، مردم کره بادام زمینی را به صورت دستی استخراج می کردند.
در سالهای بعد، کشت مکانیزه برای پاسخگویی به تقاضای بالا، این فرآیند را کارآمد کرد.