پیازهای خرد شده ای که بیش از دو ساعت در دمای اتاق مانده اند ممکن است علائم کلاسیک فساد را نشان ندهند، اما اگر مدت زیادی در یخچال نمانده اند بهتر است آنها را دور بریزید.
پیاز پخته شده که خراب شده بوی ماهی می دهد و لزج به نظر می رسد.
بنابراین اگر در حال آماده کردن یک مهمانی بزرگ هستید، پیاز خود را از قبل خرد کنید و در یخچال در ظرف در بسته نگهداری کنید.
پیاز سفید امروز دارای قیمتی بسیار عالی می باشد و می توان در انواع غذاها استفاده نمود.
حالا وقتی نوبت به پیاز تازه میرسد، مانند پیاز بهار با رویه سبز رنگ، یا پیاز شیرین، مانند ویدالیاس و والا والاس، یخچال بهترین گزینه برای نگهداری طولانیمدت است.
آیا می توان پیاز را روی میز نگهداری کرد؟
پیاز کامل را در کیسه های پلاستیکی نگهداری نکنید.
آنها را تمام هفته در یخچال نگه دارید و به گوشت، پیتزا یا کاسرول خود اضافه کنید از آنها سوپ پیاز درست کنید.
چند عدد را بردارید و آنها را ترشی کنید تا به غذاهای دیگر مانند تاکو، برگر و سالاد اضافه کنید و می توانید آنها را تا شش ماه منجمد کنید.
آیا پیاز بد می شود؟
پیازهای تازه و کامل که به درستی نگهداری شوند، می توانند 1 تا 3 ماه در انبار دوام بیاورند، گاهی اوقات حتی بیشتر.
همه چیز بستگی به این دارد که چقدر خوب آنها را ذخیره کنید.
اگر آنها را برای مدت طولانی نگهداری می کنید، اما به ندرت از آنها استفاده می کنید، منطقی است که آنها را یک هفته در میان بررسی کنید.
بهترین روش برای نگهداری پیاز
پیازها مانند قلاب هایی هستند که خنک، خشک و تیره هستند. یک یخچال خنک (سرد نیست) و مرطوب (خشک نیست).
پیازهای خود را در یخچال قرار دهید، احتمال نرم شدن آنها بیشتر میشود که میتواند باعث خراب شدن آنها شود. در صورت امکان، پیاز کامل را دور از نور نگهداری کنید.
آیا خوردن پیازهایی که جوانه زده اند بی خطر است؟
برای پیاز، جوانه از طریق مرکز پیاز رشد می کند. خبر خوب این است که جوانه ها برای خوردن بی خطر هستند.
اگرچه طعم آنها کمی تلخ است.