کوکی ها به صورت دایره های مسطح پخته می شوند. پس از بیرون آوردن آنها از فر، در حالی که کوکی ها هنوز گرم و انعطاف پذیر هستند، تکه های کاغذ داخل آن تا می شود. وقتیکلوچه گردویی لاهیجان سرد میشوند، شکل آنها سفت میشود.
اگر تا به حال به یک رستوران چینی رفته اید، به احتمال زیاد در پایان وعده غذایی خود یک کلوچه ثروت دریافت کرده اید. احتمالاً از خود پرسیده اید که چگونه آنها توانستند آن کاغذ کوچک را در یک کلوچه سخت و بسته قرار دهند.
اگر یک کوکی ثروت ندیده بودید، اجازه دهید یکی را برای شما شرح دهم. آنها کلوچه سنتی کاشان کوچک و سفت هستند که می توانند در کف دست شما قرار بگیرند.
اما یک چیز وجود دارد که آنها را منحصر به فرد می کند: آنها به شکل پروانه ای تا می شوند تا یک جیب ایجاد کنند که در آن یک “بخت” کاغذی 1/2 اینچی در 2 اینچی قرار دارد.
کلوچه های فورچون اغلب در انتهای غذا در یک رستوران چینی و گاهی ژاپنی می آید. به طور سنتی، ثروت عبارتهای کنفوسیوسی درباره زندگی بود.
امروزه، ثروت داخل کلوچه زنجبیلی تابه ای تقریباً شامل همه چیز از نقل قول گرفته تا توصیه است. برخی از شرکت ها حتی به شما اجازه می دهند که ثروت خود را بنویسید! اغلب، آنها به دو زبان انگلیسی و چینی نوشته می شوند و ممکن است شماره قرعه کشی و صورتک روی آنها وجود داشته باشد.
قبل از اینکه به نحوه تهیه کلوچه خرمایی عربی ثروت بپردازیم، بیایید سعی کنیم دریابیم که منشأ آنها کجاست. تاریخچه کلوچه های ثروت کمی مبهم است. برخی فکر می کنند که کلوچه های ثروت امروزی از شورشیان چینی قرن چهاردهم علیه مهاجمان مغول الهام گرفته شده است.
افسانه میگوید که یک کشیش تائوئیست و پیروانش پیامهایی را که در داخل کیکهای ماه سنتی چینی (شیرینیهای چینی پر شده با خمیر دانه نیلوفر آبی) پنهان شده بود فرستادند تا شورشیان را از قیامهای احتمالی علیه مهاجمان مطلع کنند.
برخی دیگر بر این باورند که کلوچههای فورچون ریشه ژاپنی در tsujiura senbei (کیکهای برنجی با فورچونهای کاغذی درونشان) دارند که در زیارتگاه هیوتانیاما ایناری در قرن نوزدهم تهیه میشد.
گروه دیگری از علاقه مندان به شیرینی فال، فکر می کنند که این ایده تقریباً در همان زمان آغاز شد، اما در این مثال توسط کارگران راه آهن چینی در آمریکا که کیک های پر شده با آرزوهای تعطیلات را توزیع می کردند.
- منابع:
- تبلیغات: